

Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza na 100 g: |
---|---|
Energia | 714 kJ/174 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
w tym Kwasy Nasycone | 3,3 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym Cukry | 0 g |
Białko | 1,0 g |
Sól | 1,8 g |
prix: 5,49 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Petits_pois_en_conserve_traditionnelles_Tradycyjny/18532.htmlburaki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, ekstrakty przypraw


prix: 5,27 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/chips_de_betterave/18551.htmlburaki ćwikłowe (68 %), cebula, olej rzepakowy, cukier, woda, ocet spirytusowy, sól, skrobia modyfikowana kukurydziana - substancja zagęszczająca, pieprz czarny mielony


prix: 6,76 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/La_betterave_frit_de_grandmre_babcine/20293.htmlchrzan 46 %, woda, olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, mleko w proszku odtłuszczone, sól, śmietanka UHT 0,3 % (mleko), stabilizatory: E415, E412, E410, regulator kwasowo(...)


prix: 4,70 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/crme_de_raifort/20447.htmlchrzan 43 %, żurawina 15 %, woda, cukier, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, sól, stabilizatory: E415, E412, E410, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: E120, substanc(...)


prix: 4,66 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/avec_la_canneberge_raifort/20448.htmloliwki zielone bez pestek (Manzanilla Fina), woda, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy i mlekowy), przeciwutleniacz (kwas L-askorbinowy)


prix: 12,59 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Jolca_Oliwki_zielone_bez_pestek/21373.html2027-10-07
oliwki czarne bez pestek (Hojiblanca), woda, sól, stabilizator (glukonian żelaza), regulator kwasowości (kwas cytrynowy).


prix: 12,59 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/350g_dolives_noires_dnoyautes/21374.htmlwoda, oliwki zielone (Manzanilla de Sevilla), nadzienie cytrynowe 6 % (cytryna, stabilizator - alginian sodu, aromat), substancja wzmacniająca smak i zapach (glutaminian sodu)(...)


prix: 9,29 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/olives_vertes_dnoyautes_farcies_au_citron_z_nadzieniem_cytrynowym/25013.html2027-09-20
woda, oliwki zielone (Manzanilla fina), nadzienie 6 % (ser pleśniowy, aromat, stabilizator: alginian sodu), substancja wzmacniająca smak i zapach (glutaminian sodu), sól, regu(...)


prix: 9,29 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/olives_vertes_dnoyautes_farcies_au_fromage_bleu_nadziewane_serem_plesniowym/42423.htmlWoda, oliwki zielone (Manzanilla Fina), nadzienie z szynki Serrano 6% (szynka Serrano, aromat, stabilizator - alginian sodu), substancja wzmacniająca smak i zapach (glutaminia(...)


prix: 9,29 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/olives_vertes_dnoyautes_farcies_au_jambon_Serrano_nadziewane_szynka_Serrano/42424.htmlWoda, oliwki zielone (Manzanilla Fina), nadzienie z tuńczyka 6% (tuńczyk – ryba, stabilizator – alginian sodu) , sól, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), regulator kwas(...)


prix: 9,77 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/olives_vertes_dnoyautes_farcies_au_thon_nadziewane_tunczykiem/42425.htmlwoda, oliwki zielone (Manzanilla de Sevilla), nadzienie z anchovis 6 % (anchovies, stabilizator - alginian sodu), substancja wzmacniająca smak i zapach (glutaminian sodu), sól(...)


prix: 9,64 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/olives_vertes_dnoyautes_farcies_aux_anchois_nadziewane_Anchois/42426.html2027-09-27
woda, oliwki zielone (Manzanilla Fina), nadzienie paprykowe 6% (papryka Jalapeno, stabilizator - alginian sodu), substancja wzmacniająca smak i zapach (glutaminian sodu), sól,(...)


prix: 9,77 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/olives_vertes_dnoyautes_farcies_aux_piments_jalapeno_nadziewane_papryka_Jalapeno/42428.htmlwoda, oliwki zielone bez pestek (Hojiblanca), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy i mlekowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu)


prix: 3,21 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/olives_espagnoles_Jolca/52176.htmlwoda, oliwki zielone bez pestek (Manzanilla Fina), nadzienie paprykowe 14% (papryka, stabilizator: alginian sodu, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja konserwująca:(...)


prix: 3,20 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/olives_espagnoles_Jolca_farcies_aux_poivrons_nadziewane_papryka/52177.html