pomidory* 34 %, odtłuszczone mleko* 30 %, cukinia* 10 %, marchew* 7 %, makaron* 7 %¹ (z pszenicy durum*), seler*, olej rzepakowy* 2,8 %, cebula*, skrobia ryżowa*, mąka pszenna*, pasta pomidorowa* 1,0 %, tarty twardy ser* 0,8 %, przyprawy, *z rolnictwa ekologicznego, ¹zawartość makaronu po ugotowaniu: 25 %
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Rigatoni Napoli. Makaron z warzywnym sosem, zawartość warzyw: 56 %. Produkt utrwalony termicznie - sterylizowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - DE-ÖKO-001 rolnictwo UE/spoza UE
Najlepiej spożyć przed końcem: data na wieczku
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej
Sposób użycia:
Pełnowartościowy posiłek. Otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE