pomidory* 34 %,odtłuszczone mleko* 30 %,cukinia* 10 %,marchew* 7 %,makaron* 7 %¹ (z pszenicy durum*),seler*,olej rzepakowy* 2,8 %,cebula*,skrobia ryżowa*,mąka pszenna*,pasta pomidorowa* 1,0 %,tarty twardy ser* 0,8 %,przyprawy,*z rolnictwa ekologicznego,¹zawartość makaronu po ugotowaniu: 25 %
Może zawierać jaja i gorczycę.
Seler : | Zawiera |
Jaja : | Może zawierać |
Mleko : | Zawiera |
Gorczyca : | Może zawierać |
Pszenica : | Zawiera |
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Rigatoni Napoli. Makaron z warzywnym sosem, zawartość warzyw: 56 %. Produkt utrwalony termicznie - sterylizowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - DE-ÖKO-001 rolnictwo UE/spoza UE
Najlepiej spożyć przed końcem: data na wieczku
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej
Sposób użycia:
Pełnowartościowy posiłek. Otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE