ziemniaki*, marchew* 21 %, woda, pomidory* 11 %, odtłuszczone mleko*, groszek* 7 %, mąka ryżowa*, tarty twardy ser* (z mleka*), olej rzepakowy*, pasternak* 2 %, seler* 2 %, cebula*, przyprawy*, *z rolnictwa ekologicznego, Zawartość warzyw: 67 %
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Zupka jarzynowa z ziemniaczkami. Produkt utrwalony termicznie - sterylizowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - HU-ÖKO-01 rolnictwo UE/spoza UE
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej.
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku
Sposób użycia:
Pełnowartościowy posiłek. Otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE