pomidory* 45 %, woda, marchew* 15 %, makaron spaghetti* 7 %¹ (pszenica* durum, białko kurzego jaja*, kurze jajo*), mięso wołowe* 5,0 %, cebula*, seler*, olej rzepakowy* 2,0 %, zmielony makaron* (z pszenicy* durum), mąka ryżowa*, jodowana sól, przyprawy*, *z rolnictwa ekologicznego, ¹Zawartość makaronu spaghetti po ugotowaniu: 23 %
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp, nowy, ulepszony skład
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Spaghetti bolognese. Pełnowartościowy posiłek warzywno-mięsny dla małych dzieci Produkt utrwalony termicznie - sterylizowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - HU-ÖKO-01, rolnictwo UE/spoza UE
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej.
Sposób użycia: otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Słoik
Produkt UE