

Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 4/5
Na podstawie 2 ocen.
prix: 8,83 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/pain_de_seigle_tranch/30178.htmlprix: 8,83 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/pain_de_seigle_complet_en_tranches_krojony/30180.htmlśruta żytnia pełnoziarnista (52 %), woda, płatki jęczmienne (3 %), płatki owsiane (3 %), siemię iniane (3 %), sól, drożdże


prix: 7,66 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/tranches_de_pain_de_seigle_wielozbozowy_wielozbozowy_krojony/30181_2364507_766.htmlśruta żytnia pełnoziarnista (45 %), woda, mąka pszenna pełnoziarnista (2 %), płatki owsiane (2 %), płatki jęczmienne (2 %), siemię lniane, sól, drożdże


prix: 8,83 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/pain_de_grains_entiers_coupe_quatre_grains_CzteroZbozowy_krojony/32648.htmlMąka pszenna 63%, woda, drożdże, sól, oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo uwodorniony/utwardzony palmowy) w zmiennych proporcjach, cukier, mieszanka piekar(...)


prix: 4,21 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Plony_Zboz_chleb_tostowy_pszenny/92021.htmlrozdrobnione ziarno żytnie (60 %), woda, syrop z buraków cukrowych, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól, drożdże


prix: 7,34 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/pain_de_seigle_noir/30177.htmlwoda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, gu(...)


prix: 11,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Incola_Spody_do_pizzy_bezglutenowe_3szt/114628.html2026-01-09
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, syrop winogronowy, białko KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wil(...)


prix: 9,85 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Incola_Bulki_kajzerki_bezglutenowe_2x60g/114631.html2026-02-20