Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Opakowanie 15 g stanowi 1 porcję produktu.


Liofilizowane mango.
Wartość energetyczna: 1659 kJ/396 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 83 g
Błonnik: 9,7 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,15 g
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Opakowanie 15 g stanowi 1 porcję produktu.
prix: 6,64 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/Celiko_Ananas_liofilizowany_bezglutenowy/116196.html2026-06-30
prix: 10,45 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/La_mangue_sche_biologique/39578.htmlprix: 3,67 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/raisins_secs_sultanine/25685.htmlprix: 5,88 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/chips_de_pommes_jabcusie/30337.htmlprix: 14,61 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/figues_._produit_de_lagriculture_cologique/34144.htmlprix: 10,81 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/les_raisins_secs._les_raisins_secs_._les_produits_de_lagriculture_cologique_bezglutenowe_BIO/34148.htmlsuszona żurawina* (60%), cukier trzcinowy* (40%), olej słonecznikowy* (0,1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)


prix: 7,99 zł
PLN https://fr.dodomku.pl/canneberges_sucres_avec_du_sucre_de_canne_._le_produit_de_lagriculture_cologique_trzcinowym_BIO/34149.html