\n
\nSKŁADNIKI
orzechy laskowe* \n100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne \norzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Są podstawowym składnikiem \nmieszanki studenckiej. Zmielone grubo lub na mąkę wchodzą w skład ciast, past i \ninnych deserów. Doskonale smakują jako dodatek do pieczenia chleba lub do \nporannej owsianki.
WARTOŚĆ \nODŻYWCZA W 100 g
Wartość \nenergetyczna - 2785 kJ / 674 kcal
Tłuszcz \n- 62 g
\nw \ntym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,5 g
Węglowodany \n- 11 g
\nw \ntym cukry - 4,6 g
Białko \n- 14 g
Sól \n- 0 g
INFORMACJA \nALERGENNA
Produkt \nmoże zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, \nsoję.
ZALECANE \nWARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać \nw suchym i chłodnym miejscu.
style=\"FONT-SIZE: 11pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 115%; mso-fareast-language: EN-US; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: PL; mso-bidi-language: AR-SA\">style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 115%; mso-fareast-language: PL; mso-fareast-font-family: \'Times New Roman\'; mso-ansi-language: PL; mso-bidi-language: AR-SA\">
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">SKŁADNIKIprefix = \"o\" ns = \"urn:schemas-microsoft-com:office:office\"
/>
style=\"MARGIN: 0cm 0cm 0pt; LINE-HEIGHT: normal\">orzechy laskowe*
100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; mso-fareast-language: PL; mso-fareast-font-family: \'Times New Roman\'\">
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">OPIS
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-language: PL; mso-fareast-font-family: \'Times New Roman\'\">Ekologiczne
orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Są podstawowym składnikiem
mieszanki studenckiej. Zmielone grubo lub na mąkę wchodzą w skład ciast, past i
innych deserów. Doskonale smakują jako dodatek do pieczenia chleba lub do
porannej owsianki.
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-language: PL; mso-fareast-font-family: \'Times New Roman\'\">
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">Wartość
energetyczna - 2785 kJ / 674 kcal
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">Tłuszcz
- 62 g
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,5 g
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">Węglowodany
- 11 g
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">w
tym cukry - 4,6 g
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">Białko
- 14 g
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">Sól
- 0 g
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">INFORMACJA
ALERGENNA
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; mso-fareast-language: PL; mso-fareast-font-family: \'Times New Roman\'\">Produkt
może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam,
soję.
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
style=\"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: \'Open Sans\',\'sans-serif\'; LINE-HEIGHT: 150%\">Przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu.style=\"mso-fareast-language: PL\">