la canne à sucre non raffiné demerara petite sec

Diamant Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.
la canne à sucre non raffiné demerara petite secla canne à sucre non raffiné demerara petite sec
masa netto

masa netto

500 g

pojemność

cena za kilogram

10,66 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5907069001922

5907069001922

prix: 5,33

produit temporairement indisponible
5.33 PLN NewCondition
Wartości odżywcze (%)w 100 g
Wartość energetyczna 1700 kJ
Wartość energetyczna 400 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 100 g
w tym cukry 100 g
Białko 0 g
Sól 0,01 g

Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.
Cechy:Najlepszy produkt - wybór konsumentów 2013 złoty medal
marque:Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny
Przechowywanie:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Przepisy:Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową
Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych.
W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby.
Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny.
Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką.
dołącz do nas
Rodzaj opakowania:Karton
Adres producenta:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Adres zwrotny:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61-8665061
Diamant la canne à sucre Demerara Diamant la canne à sucre Demerara
sec 500 g
13,98zł/kg

prix: 6,99

PLN
1
2
Diamant sucre en morceaux Diamant sucre en morceaux
500 g
12,26zł/kg

prix: 6,13

PLN
1
7
Bio Planet produit de sucre de Bio Planet produit de sucre de
canne brun de l'agriculture écologique 500 g
19,16zł/kg

prix: 9,58

PLN
1
5
date d'expiration 2026-01-01
Sante la canne à sucre Demerara Sante la canne à sucre Demerara
non raffiné 500 g
12,34zł/kg

prix: 6,17

PLN
1
2
Bio Planet la canne à sucre Bio Planet la canne à sucre
lumière BIO 500 g - BIO PLANET 500 g
15,98zł/kg

prix: 7,99

PLN
1
2
date d'expiration
2024-07-24
Sodasan Xylitol - sucre de bouleau Sodasan Xylitol - sucre de bouleau
500 g
46,48zł/kg

prix: 23,24

PLN
1
9
date d'expiration 2026-07-02
Radix Radix-Bis Cukier trzcinowy Radix Radix-Bis Cukier trzcinowy
Demerara 500 g
13,36zł/kg

prix: 6,68

PLN
1
5
Ekologiko sucre de canne brun Ekologiko sucre de canne brun
Ekologiko organique 500 g
17,68zł/kg

prix: 8,84

PLN
1
2
date d'expiration
2025-12-29
Diamant de sucre en poudre Diamant de sucre en poudre
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-04-03
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5