OleofarmOlej arachidowy powstaje ze starannie wyselekcjonowanych orzeszków ziemnych metodą tłoczenia na zimno. Jego delikatna orzechowa nuta oraz słodkawy posmak czynią z niego idealny dodatek do sałatek, surówek, sosów, gotowanych jarzyn, deserów owocowych, lodowych, śmietankowych czy czekoladowych. Nadaje się doskonale do polewania ryżu z owocami, budyniu, naleśników, racuchów, ciast drożdżowych czy keksów. Można go używać do wszelkiego rodzaju potraw na zimno.
Olej arachidowy powstaje ze starannie wyselekcjonowanych orzeszków ziemnych metodą tłoczenia na zimno. Jego delikatna orzechowa nuta oraz słodkawy posmak czynią z niego idealny dodatek do sałatek, surówek, sosów, gotowanych jarzyn, deserów owocowych, lodowych, śmietankowych czy czekoladowych. Nadaje się doskonale do polewania ryżu z owocami, budyniu, naleśników, racuchów, ciast drożdżowych czy keksów. Można go używać do wszelkiego rodzaju potraw na zimno.