GS Żukowo
4 2
masa netto
500 g
cena za kilogram
5,96 zł / kg
ranking
4.5/5
Kod kreskowy(EAN):
5907488059504
5907488059504
produit temporairement indisponible
2.98
PLN
NewCondition
fr.dodomku.pl
Comment ajouter un avis ?
Comment ajouter un avis?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
tranché 500 g
15,48 zł/kg
prix: 7,74 zł
PLN
https://fr.dodomku.pl/pain_de_seigle_tranch/30178.html
1
10000
13
date d'expiration 2024-09-15
opis produktu
en tranches 500 g
15,48 zł/kg
prix: 7,74 zł
PLN
https://fr.dodomku.pl/pain_de_seigle_complet_en_tranches_krojony/30180.html
1
10000
14
date d'expiration 2024-09-01
opis produktu
seigle wielozbożowy 500 g
15,50 zł/kg
prix: 7,75 zł
PLN
https://fr.dodomku.pl/tranches_de_pain_de_seigle_wielozbozowy_wielozbozowy_krojony/30181.html
1
10000
9
date d'expiration 2024-10-15
opis produktu
coupe - quatre grains 500 g
15,50 zł/kg
prix: 7,75 zł
PLN
https://fr.dodomku.pl/pain_de_grains_entiers_coupe_quatre_grains_CzteroZbozowy_krojony/32648.html
1
10000
4
date d'expiration 2024-09-15
opis produktu
500 g
11,32 zł/kg
prix: 5,66 zł
PLN
https://fr.dodomku.pl/Plony_Zboz_chleb_tostowy_pszenny/92021.html
1
0
10
date d'expiration 2024-04-14
opis produktu
250 g
30,60 zł/kg
prix: 7,65 zł
PLN
https://fr.dodomku.pl/pain_de_seigle_noir/30177.html
1
10000
5
date d'expiration 2024-09-15
opis produktu
350 g
23,71 zł/kg
prix: 8,30 zł
PLN
https://fr.dodomku.pl/RadixBis_Chleb_rustykalny_do_upieczenia/58273.html
1
0
2
date d'expiration 2024-12-15
opis produktu
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3
Szemud
84-217
PL
PL5881981703
info@dodomku.pl
Królikowski
Adam
male
PL
adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski
100% - Adam Królikowski
5881981703
+48 58 66 007 66
https://dodomku.pl/
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
klienci
4.8
5