SKŁADNIKI
Kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 194 kJ / 46 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Weglowodany: 1,95 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 1,74 g
Sól: 3,29 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4-10 °C
SKŁADNIKI
Kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 194 kJ / 46 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Weglowodany: 1,95 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 1,74 g
Sól: 3,29 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4-10 °C