SKŁADNIKI
fasolka czerwona \nKidney* (60%), woda, pomidory* (10%), przecier pomidorowy*, cebula* (2,3%), \nmarchew*, bulion warzywny*, skrobia kukurydziana*, oliwa z oliwek extra virgin*, \nsól, czosnek*, chili* (0,14%), seler*, przyprawy*, zioła* \n(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt nadaje \nsię do bezpośredniego spożycia
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 \ng
Wartość energetyczna: 414 kJ / 98 \nkcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 \ng
Węglowodany: 14,6 g
w tym cukry: 4,1 \ng
Błonnik: 5,1 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,5 g \n
ZALECANE WARUNKI \nPRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. \n
SKŁADNIKI
fasolka czerwona
Kidney* (60%), woda, pomidory* (10%), przecier pomidorowy*, cebula* (2,3%),
marchew*, bulion warzywny*, skrobia kukurydziana*, oliwa z oliwek extra virgin*,
sól, czosnek*, chili* (0,14%), seler*, przyprawy*, zioła*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt nadaje
się do bezpośredniego spożycia
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 414 kJ / 98
kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2
g
Węglowodany: 14,6 g
w tym cukry: 4,1
g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,5 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.